Prostasen Cena, Gde kupiti? u Apotekama? Iskustva, Forum, Prevara? Sastav, Kako se Koristi?

4.9/5 - (25 votes)
Zvanični sajtwww.prostasen.rs
Cena🔥  39 EUR
Sastav🍀  Prirodni sastojaka
Kako se koristi👉  1-2 kapsule dnevno
Neželjena dejstva❌  Bez
Gde kupiti✅  Zvanični sajt
Isporuku⚡️  1-2 dana
Iskustva🔝 97.9% pozitivna

Provjerite cijenu

Šta je Prostasen?

Prostasen kapsule su dijetetski proizvod dizajniran posebno da promoviše dobro stanje prostate. Sastoje se od komponenti namenjenih poboljšanju funkcionalnosti prostate i ublažavanju povezanih problema i simptoma, uključujući nelagodnost, rešavanje urinarnih problema i još mnogo toga.

prostaten Šta je

Indikacije za upotrebu

Prostasen se može koristiti u sledeće svrhe:

 • Održavanje zdravlja prostate: Ove kapsule su pogodne za održavanje optimalno funkcionisanja prostate i za prevenciju povezanih problema.
 • Ublažavanje simptoma prostatitisa: Prostasen se može koristiti za ublažavanje simptoma kao što su bolno mokrenje, često i nepravilno mokrenje i nelagodnost u karlici kada su prisutni simptomi prostatitisa.
 • Održavanje nakon tretmana: Nakon završetka lečenja prostatitisa lekovima ili drugim metodama, Prostasen se može koristiti za održavanje poboljšanog stanja prostate.
 • Oporavak nakon operacije: Nakon hirurških zahvata na području prostate, ove kapsule mogu olakšati bržu obnovu zdravlja prostate.
PAŽNJA!
Prostasen iskustva
Prostasen
Ovaj proizvod se ne prodaje u apotekama! Možete ga kupiti samo od zvaničnog proizvođača za Srbiju. Posetite zvanični sajt za više informacija i popust od 50%!
Službena stranica

Prostasen – Kako funkcioniše?

Primarna svrha stvaranja Prostasen kapsula je pružanje podrške zdravlju prostate i ublažavanje problema vezanih za prostatu. Ove kapsule su formulisane sa pažljivo odabranim sastojcima koji imaju potencijal da ostvare pozitivan uticaj na prostatu i da se pozabave njenim simptomima.

Proizvođač Prostasen kapsula obično tvrdi da se sastoje od prirodnih ekstrakata i biljnih komponenti, za koje se veruje da su korisne za održavanje zdravlja prostate i urinarnog sistema. Ovi sastojci mogu da obuhvataju ekstrakte biljaka poput sabal serulata (palma sabal), poznatog po svom potencijalu da poboljšaju kontrolu mokrenja i ublaže česte nagone, koji su uobičajeni simptomi u određenim slučajevima prostatitisa. Pored toga, drugi biljni ekstrakti, poput onih iz semena bundeve, mogu posedovati antioksidativna i antiinflamatorna svojstva koja doprinose dobrobiti prostate.

prostaten Kako funkcioniše

Prostasen – Sastav

 • Seme bundeve: seme bundeve se smatra prirodnim izvorom fitosterola i antioksidanata. Oni mogu pomoći u poboljšanju mokrenja, jačanju muskulature bešike i ublažavanju čestih nagona za mokrenje.
 • Plod palme (Sabal serulat): Ovo voće je poznato po svom blagotvornom uticaju na prostatu. Sadrže bioaktivne sastojke koji pomažu u smanjenju upale i ublažavanju simptoma uvećane prostate.
 • Kora afričke šljive: Afrička šljiva sadrži supstance povezane sa održavanjem zdravlja prostate. Može doprineti smanjenju upale i poboljšanju mokrenja.
 • Gotu kola: Ovaj biljni ekstrakt može da poseduje antioksidativna i antiinflamatorna svojstva koja promovišu opšte stanje prostate i urinarnog sistema.
 • Brusnice: brusnice su povezane sa održavanjem zdravlja urinarnog sistema i mogu pomoći u smanjenju čestih nagona za mokrenje.
 • Kopriva: Kopriva može imati povoljan uticaj na celokupno zdravlje prostate i pomoći u ublažavanju određenih simptoma prostatitisa.

Koje su prednosti Prostasena?

Prostasen nudi niz prednosti, uključujući:

 • Podrška zdravlju prostate: Prostasen kapsule su specijalno dizajnirane sa sastojcima koji imaju za cilj da poboljšaju funkciju prostate i podrže njeno blagostanje.
 • Ublažavanje simptoma: Komponente u Prostasen-u imaju iskustvo u pomaganju u smanjenju simptoma povezanih sa prostatom, kao što su nelagodnost tokom mokrenja i česti nagoni za mokrenjem.
 • Upotreba prirodnih sastojaka: Proizvod može da sadrži prirodne biljne ekstrakte poznate po svom pozitivnom uticaju na prostatu, potencijalno pomažući njenom zdravom radu.
 • Poboljšana udobnost mokrenja: Određeni sastojci, kao što su voće palme i kopriva, povezani su sa poboljšanim mokrenjem i oslobađanjem od problema kao što su česti nagoni za mokrenje.
 • Antioksidativna svojstva: Neke od komponenti u proizvodu mogu posedovati antioksidativne kvalitete, pomažući u borbi protiv slobodnih radikala i jačajući opšte blagostanje.
 • Podrška za mokrenje: Proizvod može doprineti jačanju muskulature mokraćne bešike i poboljšanju mokrenja u slučajevima problema sa prostatom.
 • Prevencija i održavanje: Prostasen može poslužiti kao sastavni deo održavanja zdravlja prostate i čak može pomoći u prevenciji potencijalnih problema.

prostaten Koje su prednosti

Prostasen – način uzimanja

Pre nego što počnete da koristite Prostasen kapi, imperativ je da pažljivo pregledate priloženi letak, koji sadrži vitalne detalje koji se odnose na vaš lek. Strogo se pridržavajte uputstava u ovom uputstvu ili sledite uputstva svog lekara ili farmaceuta. Obavezno sačuvajte ovaj letak za buduću upotrebu, jer ćete možda smatrati da je potrebno da ponovo pogledate njegov sadržaj.

Prostasen kapi – Neželjena dejstva i komplikacije

Određene kontraindikacije mogu uključivati:

 • Alergijske reakcije i netolerancija na komponente: Pojedinci koji imaju alergije ili netoleranciju na bilo koji od sastojaka Prostasen kapsula mogu naići na neželjene reakcije nakon konzumiranja.
 • Medicinske tegobe i lekovi na recept: Specifična medicinska stanja i propisani lekovi mogu potencijalno da stupe u interakciju sa komponentama proizvoda.

Mogući neželjeni efekti

Proizvođač Prostasen kapsula obično pominje da dijetetski suplementi mogu potencijalno izazvati neželjene efekte i neophodno je imati svest o njima. Nekoliko potencijalnih neželjenih efekata može uključivati:

 • Gastrointestinalni problemi: Određene osobe mogu naići na nelagodnost ili iritaciju u svom probavnom sistemu nakon konzumiranja suplemenata.
 • Reakcije preosetljivosti: U retkim slučajevima, određene komponente mogu izazvati alergijske reakcije kao što su svrab, osip na koži ili otok.
 • Nelagodnost: Nekoliko osoba može osetiti nelagodnost nakon upotrebe proizvoda.

prostaten način uzimanja

Doziranje i način upotrebe

 • Doziranje: Tipično, preporučena doza podrazumeva konzumiranje 1-2 Prostasen kapsule dnevno.
 • Primena: Ovo pomaže u poboljšanju apsorpcije aktivnih sastojaka.

Kako čuvati

Čuvajte ovaj lek na temperaturi ispod 25°C. Uverite se da ostane nedostupan deci. Uzdržite se od upotrebe ovog leka nakon isteka roka trajanja navedenog i na blister pakovanju i na kartonu, koji je označen kao „Upotrebiti do:“. Datum isteka odgovara poslednjem danu navedenog meseca.

Prostasen cena – gde kupiti?

Da biste obezbedili Prostasen po najpovoljnijoj ceni u Srbiji, vaša destinacija treba da bude zvanična veb stranica. Cene za Prostasen se razlikuju dok se krećete po internetu. Odlučivanje za kupovinu u apotekama ili DM možda nije najpametnija odluka. Nasuprot tome, nabavka sa zvaničnog sajta obezbeđuje autentičnost i najbolju dostupnu cenu, uz ekskluzivne popuste i promocije. Uživajte u isporuci u roku od 1-2 dana, uz plaćanje po dolasku.

Provjerite cijenu

Prostasen cena u apotekama

Prostasen se ne nalazi u apotekama širom Srbije. Zvanični proizvođač je odlučio da ga ne distribuira tamo zbog maraka koje su nametnule apoteke, što je dovelo do povećanja cena. Za najpovoljniji autentični proizvod, posetite zvaničnu veb stranicu proizvođača.

prostaten u apoteci

Zvanični proizvođač Prostasena u Srbiji

Zvanični proizvođač Prostasena u Srbiji preduzeo je mere da garantuje sigurne transakcije za kupce u Srbiji. Da bi to postigao, proizvođač je odlučio da ne distribuira svoje proizvode preko onlajn prodavaca ili apoteka trećih strana. Ova odluka prvenstveno proizilazi iz činjenice da takve platforme često nameću velike marže na artikle, što dovodi do naduvanih troškova za potrošače. Štaviše, postoji značajan rizik da ćete naići na falsifikovanu ili pokvarenu robu kada kupujete iz ovih izvora.

Da bi rešio ovu zabrinutost i zaštitio potrošače, proizvođač savetuje pojedince da posete njegovu zvaničnu veb stranicu kada žele da obave kupovinu. Nabavkom artikala direktno sa zvaničnog sajta, kupci mogu imati poverenja u autentičnost i vrhunski kvalitet proizvoda. Ova strategija ovlašćuje proizvođača da zadrži kontrolu nad cenama i legitimnošću proizvoda, čime se obezbeđuje zadovoljavajuće iskustvo kupovine za srpske kupce.

Kako bezbedno i lako naručiti Prostasen kapi

Plaćanje porudžbine vrši se pouzećem, što garantuje vašu najveću sigurnost. Ovaj metod eliminiše svaki rizik da vaša kartica padne u pogrešne ruke na sumnjivim veb lokacijama.

Evo jednostavnog vodiča od 5 koraka za naručivanje:

 1. Posetite zvaničnu veb stranicu proizvođača Prostasen.
 2. Istražite date informacije, uključujući uputstva za upotrebu, kliničke studije i još mnogo toga.
 3. Popunite formular za narudžbu, koji zahteva samo vaš broj telefona i ime. Veb lokacija ne zahteva nikakve osetljive informacije poput podataka o bankovnoj kartici ili ličnih podataka.
 4. U roku od 24 sata od podnošenja porudžbine, očekujte poziv od namenskog operatera da potvrdi vašu porudžbinu i željenu adresu za isporuku.
 5. Uživajte u pogodnostima besplatne dostave Prostasena kurirskom službom u roku od 1-3 dana, uz sigurno plaćanje pouzećem.

Prostasen  prevara?

Prostasen nije lažan; poseduje sertifikat u skladu sa propisima Evropske unije. Neke negativne povratne informacije potiču od potencijalnih alergijskih reakcija na njegove komponente. Zbog toga se preporučuje kupovina isključivo na zvaničnom sajtu proizvođača.

Prostasen iskustva, forum, Mišljenja njegovih korisnika

Prostasen je stvorio niz autentičnih procena, pozitivnih i negativnih, na različitim platformama, uključujući forume, veb-sajtove za preglede, procene IouTube-a, primedbe na Instagramu i Fejsbuku, kao i izjave kupaca na veb-sajtovima apoteka i zvaničnim sajtovima Ministarstva zdravlja. Značajna većina, koja prelazi 95%, izražava povoljno raspoloženje. Nasuprot tome, negativne ocene i komentari obično potiču od slučajeva alergijskih reakcija na komponente proizvoda ili kupovine falsifikovanih replika.

Ispod ćete pronaći izbor neuređenih korisničkih procena izvučenih iz onlajn foruma i komentara:

Poslednjih godina naišao sam na prilično neprijatne simptome povezane sa mojom prostatom. Česta potreba za mokrenjem i nelagodnost tokom mokrenja bili su prilično uznemirujući za mene. Međutim, pre nekoliko nedelja sam doneo odluku da probam Prostasen kapsule i moram reći da sam prijatno iznenađen rezultatima. Doživeo sam značajno poboljšanje – mokrenje je postalo prijatnije, a učestalost nagona se smanjila. Sada mogu da se bavim aktivnim životnim stilom i raznim aktivnostima bez ikakvih briga o problemima sa prostatom. Svesrdno preporučujem ovaj proizvod osobama koje se suočavaju sa sličnim izazovima.

Darko Radenković, 50, Sombor

Već nekoliko godina upravljam kamionom. Dugi periodi vožnje i sedenja za volanom počeli su da izazivaju kod mene dosadne probleme vezane za prostatu. Izazovi sa mokrenjem i nelagodom su mi činili izazov da obavljam svoj posao i upravljam svojom dnevnom rutinom. Eksperimentisao sam sa raznim rešenjima, ali moram reći da su Prostasen kapsule zaista dale željene rezultate. Sada se osećam znatno bolje i mogu da se koncentrišem na svoj posao bez nepotrebne brige. Jednostavno sam zahvalan što sam naišao na ovaj proizvod.

Zoran Perišič, 42, Zaječar

OGRANIČENE KOLIČINE!
Prostasen iskustva
Prostasen
Službeni proizvođač upozorava: Zbog velikog interesovanja, količine brzo nestaju. Ne čekajte poslednji trenutak i naručite danas!
Službena stranica
50% POPUSTA
Samo na Službenoj stranici
Avatar photo
Milan Djordjević

Milan Djordjević čvrsto veruje u važnost brige o našem telu i umu i kako bi to postigao, potpuno se posvećuje stalnoj potrazi za prirodnim proizvodima koji mogu poboljšati kvalitet našeg života. Sa naučnim i kritičkim pristupom, pažljivo procenjuje svaki proizvod, analizirajući njegov sastav, efikasnost i potencijalne koristi.

Articles: 22

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *