Pravila privatnosti

Privatnost posetilaca na cenaproizvoda.rs nam je važna.

Na cenaproizvoda.rs, mi prepoznajemo važnost privatnosti vaših ličnih informacija. U nastavku, obaveštavamo vas o vrsti ličnih informacija koje prikupljamo i koristimo prilikom vaše posete cenaproizvoda.rs, kao i o tome kako štitimo vaše informacije. Nikada ne prodajemo vaše lične informacije trećim stranama.

Log fajlovi: Kao i većina sajtova, prikupljamo i koristimo podatke sadržane u log fajlovima. Informacije u log fajlovima uključuju vašu Internet protokolnu (IP) adresu, vašeg pružaoca Internet usluga (kao što su AOL ili Shaw Cable), pretraživač koji ste koristili prilikom posete našem sajtu (kao što su Internet Explorer ili Firefox), vreme posete našem sajtu i stranice koje ste posetili na njemu.

Kolačići i veb znaci: Koristimo kolačiće da bismo čuvali informacije, kao što su vaše lične preference prilikom posete našem sajtu. To može uključivati prikazivanje iskačućeg prozora samo jednom tokom vaše posete ili mogućnost pristupa nekim našim funkcijama, kao što su forumi.

Takođe koristimo reklame trećih strana za podršku našem sajtu. Neke od ovih oglašivačkih kompanija mogu koristiti tehnologiju kolačića i veb znaka prilikom prikazivanja reklama na našem sajtu, što takođe šalje informacije tim oglašivačima (kao što je Google putem programa Google AdSense), uključujući vašu IP adresu, pružaoca Internet usluga, pretraživač koji ste koristili prilikom posete našem sajtu i u nekim slučajevima, ako imate instaliran Flash. To se uglavnom koristi u svrhe geolokacije (prikazivanje oglasa o nekretninama iz Njujorka osobi koja se nalazi u Njujorku, na primer) ili prikazivanje ciljanih oglasa na osnovu posećenih sajtova (kao što je prikazivanje oglasa o kuvanju osobi koja često posećuje sajtove o kuvanju).

Možete odabrati da onemogućite ili selektivno isključite naše kolačiće ili kolačiće trećih strana putem podešavanja u vašem pretraživaču ili upravljanjem postavkama u programima kao što je Avast Internet Security. Međutim, to može uticati na to kako možete da interagujete sa našim sajtom, kao i sa drugim sajtovima. To može uključivati nemogućnost pristupa uslugama ili programima, kao što je prijavljivanje na forumima ili nalozima.

Brisanje kolačića ne znači da su oni trajno isključeni izvan bilo kakvog advera. Ukoliko nemate podešavanja koja zabranjuju kolačiće, prilikom sledeće posete sajtu koji prikazuje oglase, biće dodat novi kolačić.