Uslove

Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba uzimati kao medicinski savet niti koristiti za prevenciju, dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti. Nemojte samo-lečiti, konsultujte lekara.

Obavezno pratite uputstva na etiketi bilo kog proizvoda koji kupite. Uvek se konsultujte sa svojim lekarom pre upotrebe bilo kog proizvoda koji vidite na ovoj veb stranici.

Autorsko pravo

cenaproizvoda.rs zadržava pravo da primeni autorska prava na sadržaj svoje veb stranice. Svako neovlašćeno korišćenje materijala zaštićenog autorskim pravima, uključujući slike, tekst, grafiku, simbole, veb grafiku i druge podatke na ovom sajtu može predstavljati kršenje naših autorskih prava. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa korišćenjem materijala zaštićenog autorskim pravima na ovom sajtu, kontaktirajte nas. Hvala vam što poštujete naša prava intelektualne svojine.

Partnerski programi

Sajt cenaproizvoda.rs ima linkove u posebnim člancima. Neke od njih su partnerske veze, što znači da kada pratite ove veze i/ili kupite proizvod preko jedne od naših partnerskih veza, možda ćemo dobiti naknadu za pokrivanje troškova naše veb stranice.

Međutim, uvek nastojimo da budemo nepristrasni i preporučujemo samo proizvode, savete ili usluge za koje verujemo da mogu biti korisni našim čitaocima.

Svrha veb stranice

Naš sajt pruža informacije o proizvodima za lepotu i zdravlje i namenjen je osobama sa afinitetom za zdrav način života. Korisni članci o prirodnim sastojcima i njihovom delovanju, savetima za lepotu i zdravlje su neki od sadržaja koje pružamo. Ove informacije nisu namenjene da zamene profesionalni medicinski savet.