Pravno obaveštenje

Svi proizvodi i brendovi prikazani na ovom veb-sajtu su registrovani zaštitni znaci njihovih odgovarajućih kompanija. Informacije na ovom veb-sajtu ne odražavaju nužno stavove cenaproizvoda.rs. Informacije se pružaju isključivo u edukativne svrhe i ne predstavljaju stručni, medicinski ili zdravstveni savet, niti dijagnozu, i ne bi trebale biti korišćene kao takve. Informacije na ovom veb-sajtu nisu sastavljene niti proverene od strane medicinskog stručnjaka i treba ih koristiti na sopstveni rizik. Informacije sa ovog veb-sajta ne bi trebalo na bilo koji način tumačiti kao medicinski savet ili koristiti za sprečavanje, dijagnostikovanje ili lečenje bilo koje bolesti. Obavezno se pridržavajte uputstava na etiketi svakog proizvoda koji kupujete. Uvek se posavetujte sa svojim lekarom pre korišćenja bilo kog proizvoda koji vidite na ovom veb-sajtu.

Obavezno pročitajte i pratite uputstva na etiketi svakog proizvoda koji kupujete. Uvek se posavetujte sa svojim lekarom pre upotrebe bilo kog proizvoda sa ovog veb-sajta. Rezultati mogu varirati u zavisnosti od efikasnosti svakog proizvoda.

Oglašavanje partnera: U skladu sa saveznim zakonom, Savezna trgovinska komisija zahteva objavljivanje svakog odnosa koji obezbeđuje naknadu u bilo kom trenutku. cenaproizvoda.rs učestvuje u različitim partnerskim marketinškim programima, što znači da cenaproizvoda.rs prima proviziju za kupovine putem veza na našem sajtu prodavca. Ponekad kompanije čak šalju besplatne proizvode radi recenzije.

Veb-sajt „cenaproizvoda.rs“ sadrži veze u zasebnim člancima i komentarima. Neke od njih su partnerske veze, što znači da kada kupite proizvod putem jedne od naših partnerskih veza, mi možemo primiti proviziju.

Ipak, uvek se trudimo da budemo nepristrasni i preporučujemo samo proizvode, savete ili usluge za koje verujemo da mogu koristiti našim čitaocima.

U svakom slučaju, uvek se trudimo da ispoštujemo našu misiju:

„Da pružimo tačan i koristan sadržaj koji pomaže pojedincima da nađu zadovoljstvo u svom ličnom životu i pravilno izaberu proizvod za svoje potrebe.“

Dobijene provizije nam pomažu da održavamo i razvijamo veb-sajt cenaproizvoda.rs. Nivo dobijenih provizija ne utiče na konačnu cenu kupljenih proizvoda.